Haberler

Durdurulan otobüsten 25 gram kubar esrar çıktı

Güncelleme:

Sinop'ta karayolu üzerinde durdurulan otobüste yapılan aramada 25 gram kubar esrar ve kullanma aparatı ele geçirildi. Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanıcı ve satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Kastamonu-Boyabat karayolu üzerinde durdurulan otobüste yapılan aramada 25 gram kubar esrar ve kullanma aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanarak adli işlemlere başlanıldı.

Durdurulan otobüsten 25 gram kubar esrar çıktı

SİNOP - Sinop'ta karayolu üzerinde durdurulan otobüste yapılan aramada 25 gram kubar esrar ve kullanma aparatı ele geçirildi.

Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanıcı ve satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Kastamonu- Boyabat karayolu üzerinde durdurulan otobüste yapılan aramada 25 gram kubar esrar ve kullanma aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanarak adli işlemlere başlanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Boyabat Sinop 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title