Haberler

AK Parti'li Çalışkan'dan Dünya Engelliler Günü Mesajı

Güncelleme:

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, AK Parti hükumetinin engellilere pozitif ayrımcılık sağladığını bildirdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, AK Parti hükumetinin engellilere pozitif ayrımcılık sağladığını bildirdi.

Çalışkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, hükümetin göreve geldiği günden itibaren engelli vatandaşların sorunlarına samimiyetle eğildiğini belirtti.

Engellilerin sorunlarına çözüm üretmek, toplumla bütünleşmelerini, iş gücüne katılmalarını, huzur ve refahlarının artmasını sağlamak için özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Çalışkan, şöyle devam etti:

"Bu çerçevede, Anayasamızda yaptığımız değişiklikle engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık sağladık. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak, katılımcı ve üreten insanlar haline getirmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Günümüzde engellilerimizin toplumsal hayata katılım ve başarmak yolunda gösterdikleri gayretlerden büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum."

Çalışkan, engelli olduğu için hiç kimsenin toplumdan dışlanmaması gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu yönde atılacak her adım, engellilerimizin yaşamdan tat almalarını ve hayata daha sıkı bağlanmalarını sağlayacaktır. AK Parti hükümeti olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın sorunlarına öncelik vermeye, sorunların çözümüne ciddiyetle eğilmeye, her türlü ihtiyacını ve talebini karşılamaya devam edeceğiz. Ülke nüfusunun büyük bir kesimini oluşturan engelli kardeşlerimizin huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, sevgilerimi sunuyorum." - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Dünya Engelliler Günü Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title