Haberler

DTP Van İl Teşkilatı Bağımsız Aday Adaylarını Tanıttı

Demokratik Toplum Partisi (DTP) İl Teşkilatı Tarafından Organize Edilen Tanışma ve Dayanışma Yemeğinde, Bağımsız Milletvekili Aday Adayları Partililerle Buluştu.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) İl Teşkilatı tarafından organize edilen tanışma ve dayanışma yemeğinde, bağımsız milletvekili aday adayları partililerle buluştu.

Akdamar Oteli'nde verilen yemekte bir konuşma yapan İl Başkanı Abdurahman Doğar, Türkiye'de baskın gibi bir seçimle karşı karşıya kaldıklarını, sistemini çok iyi oturtmamış bir ülkede siyaset yapmanın da çok zor olduğun belirtti. Türkiye'deki taşların yerli yerine oturtması ve özgürlüklerin açığa çıkması için huzurun, refahın, barışın inşası için bu yola çıktıkların ifade eden Doğar, "Bunun için mücadele ediyoruz. Yaşananlara rağmen bizler ve sizler umudumuzu hiç yitirmedik. Her alanda her yerde

haykırdık ve bugün bu ortamda sizlerle burada yaşıyoruz. Türkiye ya özgürlük, barış, kardeşlik diyecek ya da orta doğudaki bir takım ülkeler gibi orta çağ karanlığına gömülecek" dedi.

Yapılan konuşmadan sonra 21 bağımsız milletvekili aday adayı, partililerle tek tek sohbet etti.

(ŞAK-OM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title