Haberler

Didim Beraberliği Son Dakikada Kurtardı

Bölgesel Amatör lig 7.grupta Aydın derbisinde gülen taraf olmadı.

Bölgesel Amatör lig 7. grupta Aydın derbisinde gülen taraf olmadı. Ev sahibi Didim, uzatmalarda attığı golle İncirliova Belediyesporla 1-1 berabere kaldı.

DİDİM BELEDİYESPOR: 43) Erman 3)Ziya 5) İbrahim 8)Oğuz 10) Yusuf 28) Ediz ( Seçkin) 41) Gökhan Şahin (Rıza) 45) M. Ali 61) Levent 72) Gökhan Bulut 87) Aytaç (Volkan)

ANTRENÖR: Özgür Gönül

İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR: 1) Rıdvan 4) İbrahim 6)Hakan 7) Murat 8) Çağlar 9) İbrahim Seçer 14) Halil 20) Hakan Tatlı 31) Bencan 33) Orhan 94) Ahmet

Maçtan Notlar: Didim Atatürk Stadından oynana Didim Belediyespor maçını Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ile İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay ile iki takımın yöneticileri birlikte izledi. Maça Didimli sporseverlerde ilgi gösterdi.

İlk yarında her iki ekipte kontrollü olarak maça başlarken, maçta her iki ekipte eline geçen fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında 52. dakikada defansın arasından gönderilen topu düzelterek vuran İncirliova'lı İbrahim Seçer takımını 0-1 öne geçirdi. Golden sonra Didim Belediyespor adeta tek kale maç oynarken Leven'tin ve İbrahim iki golü ofsayt gerekçesiyle hakem tarafından verilmedi. Maçın uzatma dakikalarında köşe vuruşundan gelen topa dokunan Rıza 90+3'de skoru 1-1 yaptı. Maçın 90+ 3 dakikasında sakatlanmasına rağmen sedye isteyen ve daha sonra sedyeye binmek istemeyen İncirliovalı Hakan kırmızı kart gördü.

"MAÇ SONRASI OLAYLAR.."

Orta hakem 6 dakikalık uzatılan maçı erken bitirince Didim Belediyespor'lu futbolcuların tepkisiyle karşılaştı. Maçtan sonra ayrıca İncirliovalı futbolcular ile Didim Belediyespor'lu futbolcular arasında sözlü tartışma yaşanırken polis ve kulüp yöneticilerinin araya girmesiyle tartışma önlendi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Şahin İncirliova Aydın Didim Yerel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title