Haberler

ÇOMÜ İletişim Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Güncelleme:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Troia Kültür Merkezi'ndeki törene Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. İsmail Tarhan, Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Gül Sarıdikmen,  akademik ve idari personel ile veliler katıldı.

Prof. Dr. Tarhan, burada yaptığı konuşmada, uzun ve emek gerektiren bir sürecin ardından güzel ve mutlu bir anın hep birlikte yaşandığını söyledi.

Huzurlu, başarılı, uyumlu bir toplumda iletişiminde uyumlu bir şekilde gerçekleşmesinin önemi yadsınamayacağına işaret eden Tarhan, "Bu yönüyle de siz kıymetli mezunlarımız bu güzide toplumları oluşturmada üzerinize büyük görevler düşüyor. Bu bilinçle öğrendiklerinizi ve deneyimlerinizi en iyi şekilde toplumla paylaşıp, huzurlu bir toplumun oluşmasına katkılar sağlayacağınızı düşünüyorum. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılı ve güzellikler dolu bir hayat diliyorum" diye konuştu.

Tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi ve keplerin havaya fırlatılması ile son buldu.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title