Haberler

CHP Gümüşhane Milletvekili Adayı Uyanık Seçim Turunda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Birinci Sıra Milletvekili Adayı Dr. Cevad Uyanık, Seçim Çalışmalarına Başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane birinci sıra Milletvekili Adayı Dr. Cevad Uyanık, seçim çalışmalarına başladı.

Önceki gün Gümüşhane'ye gelen CHP 1. sıra milletvekili adayı Cevad Uyanık, esnafı ziyaret etti. İl Başkanı Erkan Pelit ve partililerle esnaf ziyaretlerinde bulunan Dr. Uyanık, "Gümüşhane'miz unutulmuş güzel insanların yaşadığı bir il. Bugüne kadar siyasiler, seçimlerde kariyer yapmak için buraya gelmişler ama akıllarına Gümüşhane'ye kalıcı bir şey yapmak gelmemiş. Benim öğrenciliğimde Gümüşhane, Türkiye'de aydın iller sıralamasında üst sıralardaydı. Şimdi hali içler acısı. Gümüşhane için

gerçekleştireceğimiz bir eğitim projesiyle bu durumun üstesinden gelmek mümkün. Ayrıca bu kadar değil. İlimizi, tarım ve hayvancılık sektöründe yapacağımız atılımlarla, maden sahalarının modern bir teknolojiyle işletilmesiyle layık olduğu yere kısa zamanda getireceğiz. Siyasiler olarak bizim görevimiz insanımıza ulufe dağıtarak, onları aşağılamak değil, O'nun emeğini yatırımlarla dinamik bir üretime kavuşturarak hak ettiği onurlu yere kavuşmasını sağlamak olacaktır. Gerçekleştireceğimiz yatırımlar

işsizliğin cevabı olacak" dedi.

Son günlerde tırmanışa geçen terör olaylarıyla ilgili olarak konuşan Dr. Uyanık, "Benim ülkem böylesine pis bir savaşı hak etmiyor. Çocuklarımızın alçakça katledilişi yüreğimizi kanatıyor. Ulusumuza başsağlığı diliyorum. Yarın bizim kuracağımız milli birlikle bizi üzen ve yaralayan bu olaylara son vereceğiz" diye konuştu.

CHP'nin milli şeflik üstlenerek ülkenin onarımını en iyi şekilde yapabilecek program ve kabiliyete sahip olduğunu iddia eden Uyanık, "Partimiz liyakat, tecrübe ve dinamizme sahip kadrolara sahiptir. Sağduyunun hakim olduğu ulusal çıkarlar için gerektiğinde her türlü fedakarlığı yapma konusunda hiçbir tereddüdü olmayan halkımızla CHP kadroları arasında tam bir güç birliği vardır" şeklinde konuştu.

Ziyarette, İl Başkanı Erkan Pelit, Kelkit İlçe Başkanı Bünyamin Zengin, Torul İlçe Başkanı Abdullah Aksoy, Şiran İlçe Başkanı Ali Mallı, Köse İlçe Başkanı Salim Ertan, Kürtün İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Atalay, Öbektaş Belde Başkanı Necip Soydaş'la CHP il yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu.

(OY-İRT-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title