Haberler

Ceyhanspor Yönetimi'nden Emniyet Müdürü Tüylü'ye Ziyaret

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Yer Alan Ceyhanspor'un Yönetim Kurulu, Ceyhan Emniyet Müdürlüğü Görevine Yeni Atanan Bayram Kadir Tüylü'yü Ziyaret Etti.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta yer alan Ceyhanspor'un yönetim kurulu, Ceyhan Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Bayram Kadir Tüylü'yü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyeleri, makamında ziyaret ettikleri Emniyet Müdürü Tüylü'ye "Hayırlı olsun" dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüylü, “Spor, birlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir unsurdur. Bu yüzden gençlerimizin spora yönelmeleri bedensel ve zihinsel faydalar sağlar. İlçemizin güzide takımı Ceyhanspor’un başarısı da bütün ilçemizin başarısı anlamını taşımaktadır. Sayın yöneticilere bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Sedat Sözlü de, “Emniyet müdürümüze başarılar diliyorum. İlçemizin huzurunu ve asayişini temin eden emniyet güçlerimize yardımcı olmak bir vatandaşlık görevidir” diye konuştu.

(MÇ-MT-Y)

08.02.2007 15:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title