Haberler

Çerkezköy Emlakçılar Derneği'nde 'Tavan' Dönemi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu’nda Daimi Tavan, oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu'nda Daimi Tavan, oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Çerkezköy Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Derneğin 3 dönem başkanlığını yapan Serkan Karagöz'ün aday olmadığı kongrede, seçime geçen hafta adaylığını açıklayan Daimi Tavan'ın listesi ile gidildi. Derneğin 90 kayıtlı üyesinden 60 üyenin hazır bulunduğu kongrede açık oy ile yapılan seçimde Daimi Tavan ve listesi oy birliğiyle seçildi.

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanlığını üç dönem aralıksız olarak sürdüren Serkan Karagöz, aday olmadığını ve bundan böyle dernek üyesi diğer arkadaşların sorumluluk alarak görevi yürütmelerini istediğini belirterek, "Öncelikle 3 dönemdir yürüttüğüm başkanlığa aday olmayacağımı aylar önce belirtmiştim. Bu gün dördüncüsünü yapacağımız kongrede tek aday ve tek liste ile seçimlere gideceğiz. Ben ve yönetimim bu güne kadar derneğimizin iyi yerlere gelmesi için canla başla mücadele sergiledik. İlçemizdeki ve bölgemizdeki emlakçı meslaktaşlarımızı aynı çatı altında toplamaya çalıştık. Başkanlığım dönemimde derneğimizin iyi bir konuma gelmesi için de yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte büyük bir çaba harcadık. Yeni seçilecek arkadaşlarımıza da her zaman yardımcı olacağız. Bu dernek bizim. Hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Başkanlığa seçilen Daimi Tavan ise, üyelere yönelik teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Tavan, "Bu gün derneğimizin 4. Olağan Genel Kurulu'nu yapmış bulunuyoruz. Beni ve ekibimi iş başına getirmenize çok teşekkür ediyorum. Derneğimizi çok iyi yerlere getireceğiz. Yakın bir zaman içinde derneğimize bir bina kazandıracağız. Her zaman sizlerle birlik ve beraberlik içinde çalışarak iyi işlere imza atacağız. Derneğimizi daha ileri seviyelere getirmek için çıktığımız bu yolda bize verdiğiniz güveni boşa çıkartmayacağız. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Tüm dernek üyesi arkadaşlarıma ve bizlerle olan misafirlerimize saygılar sunuyorum" ifadelerini kaydetti.

Daimi Tavan Başkanlığı'ndaki yeni Emlakçılar Derneği Yönetimi şöyle oluştu: Asil Yönetim Kurulu Üyeleri, Celal Yeşilyurt, Yetiş Demir, Ersin Yeğin ve Gülcan Altınay, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri, Nihat Macit, Remzi Eren, Kerim Lafobol, Celal Pekdoğan ve Fazlı Kaya, Denetim Kurulu Asil Üyeleri, Servet Demirci, Serhat Ercan ve Burhanettin Özaydın, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri, Reşat Ünlü, Abdülmecit Yıldız ve Ali Akar - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title