Haberler

Çaykur Rizespor, Kayserispor Maçını "Final" Görüyor

Teknik Direktör Tütüneker: "Kayserispor ile deplasmanda final niteliğinde bir maç oynayacağız. Bu maçtan puan veya puanlar getirmek zorundayız"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynayacakları maça final niteliğinde baktıklarını, bu maçtan puan veya puanlar getirmek zorunda olduklarını söyledi.

Tütüneker, Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde geçen hafta sahalarında Kardemir Karabükspor maçında aldıkları mağlubiyet ile ligde kalma yolunda avantaj kaybettiklerini belirtti.

Hafta sonundaki maçın hem Kayserispor hem de Çaykur Rizespor için çok önemli olduğunu ifade eden Tütüneker, "Kayserispor ile deplasmanda final niteliğinde bir maç oynayacağız. Bu maçtan puan veya puanlar getirmek zorundayız. Çok zor bir maç. Dış sahada daha rahat bir oyun görüntüsü veriyoruz. Futbolculara iç sahada daha fazla baskı oluşuyor. Kayserispor deplasmanı daha rahat olacak diye düşünüyoruz" dedi.

İç sahada kapanan takımlara karşı zorlandıklarını kaydeden Tütüneker, "Lualua ve Ümit'in gelmesi işlerimizi biraz daha kolaylaştıracak. Akhisar Belediyespor maçını kazanınca rahatladık diye düşündük. İç saha maçlarında üretkenlik bulamıyoruz. Sakatlıktan dönen arkadaşlar tam formda dönmediği için kolay olmuyor. Her futbolcuya şans vermeye çalışıyoruz. Yerli futbolcular daha iyiyse tercihimizi böyle kullanıyoruz. Yabancı sayımız 3-5 olur, fark etmiyor" ifadelerini kullandı.

Böyle zamanda seyirci desteğine ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Tütüneker, şöyle devam etti:

"Son maçta bana tepki gösterildi. Ben ilk veya son değilim. Fatih Terim, Morinho, herkese tepki oluyor. Ben burada kalsam da kalmasam da bu maçlar oynanacak ve içeride oynanacak. Bu şehir takıma destek vermek zorunda. Ben bunları ihtiyaç olduğu için söylüyorum. Kötü giderken taraftar ortaya çıkar ve destekler. Bu çocuklar iç sahada baskı altında oynuyor. Üzerinde baskı oluyor. Baskı varken yok yalan mı söyleyelim. Ligde 6 maç kaldı. Benim burada olup olmamam önemli değil. 6 hafta bu takımla gideceğiz. Deplasmanda daha rahat, içeride baskı hissediyor futbolcu. Taraftar inşallah sahip çıkar."

Ligde 5 maçta 9 puan kazandıklarını belirten Tütüneker, "Kötü durumda değiliz. Bu ligde işler kolay değil. 40 puanın yeteceğini düşünüyorum. Amacımız elbette Kayseri'den galibiyetle dönmek. Bu yarış lig sonuna kadar devam edecektir. Bu işi başarabilecek gücümüz var. Birlik olmak zorundayız" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Uğur Tütüneker Kayserispor Yerel Haberler

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oy sayımı ne zaman başlayacak? Oylar saat kaçta sayılacak? Fenerbahçe oy verme işlemi saat kaçta bitiyor? Sandıklar saat kaçta açılacak? Merve Dizdar evleniyor mu? Merve Dizdar evlendi mi, kiminle evleniyor? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm!
Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title