Haberler

Çavdır'da "Yetimlere Günlük 1 Ekmek" Kampanyası Başlatıldı

Çavdır İkra İlim, Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Şimşir: "Çavdır"da 42 tane yetim ve öksüz var. Bizler bu kişilere yardım etmek zorundayız”

Çavdır'da İkra İlim, Kültür ve Eğitim Derneği tarafından "Yetimlere Günlük 1 Ekmek Vermek İster misiniz?" kampanyası başlatıldı.

Kampanya, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla Çavdır Lisesi Konferans Salonu'nda tanıtıldı.

Dernek Başkanı Ramazan Şimşir, toplantıda yaptığı konuşmada, derneklerinin sadece eğitim ve yardım faaliyetlerini yürütmediğini, dünyadaki insanların ve İslam ülkelerinde yaşayan Müslümanların dertleriyle de ilgilendiğini söyledi.

Kampanyaya destek isteyen Şimşir, şunları kaydetti:

"Çavdır'da 42 tane yetim ve öksüz var. Bizler bu kişilere yardım etmek zorundayız. Geçen yılki çalışmalarımızda okullarımıza kumbaralar koyduk. Böylelikle çocuklarımız kendi harçlıklarından para artırarak, yetim kardeşlerine yardım etmeye başladılar ve yardım etme duygusunu kazandılar. 'Yetimlere Günlük 1 Ekmek Vermek İstermisiniz' kampanyasına desteklerinizi bekliyor, çevremizdeki yetimlere el uzatmanızı istiyoruz.".

Programda yetim ve öksüzlerden bahseden ayet ve hadislerden de örnekler verildi. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Uysal Çavdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title