Haberler

Çankaya Belediyesi Artık Bir 'Alo' Mesafesinde

Çankaya Belediyesi, Yurttaş Memnuniyetini Artırma Çalışmalarına Bir Yenisini Katarak Belediyeyi Arayanlara Ücretsiz Telefon Olanağı Sağladı.

Çankaya Belediyesi, yurttaş memnuniyetini artırma çalışmalarına bir yenisini katarak belediyeyi arayanlara ücretsiz telefon olanağı sağladı.

Yurttaşlara cep telefonunu vererek kendisine kolay ulaşılmasını sağlayarak bir çığır açan Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, ücretsiz telefon hattıyla memnuniyet verici bir hizmet daha sundu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Eryılmaz, yurttaşların, derdini anlatıp işlemini yaptırmak isterken kabaran telefon faturalarına çözüm getiren, akılda kalıcı 444 0 723 numaralı telefon ile belediyeye ulaşmanın çok daha kolay olacağını ifade etti.

Yurttaşların belediye hizmetlerinden pratik yöntemlerle yararlanmaları için web sitesi üzerinden erişimi aktifleştirip vergi ödemesi dahil pek çok hizmet sunan, Çankaya İletişim Merkezi ve Beyaz Masa'yı kurarak işlemlerin hızlandırılmasını sağladıklarını belirten Eryılmaz, "Belediye ile ilgili tüm işlemler için 444 0 723 numaralı telefondan belediyeye ulaşan Çankayalılar gönül rahatlığıyla sıkıntılarını ya da taleplerini aktarabilecekler. Daha önce uyguladığımız sistem devam edecek, arayan yurttaşlarımızın takip formları belediye mevzuatını bilen, halkla ilişkiler eğitimi almış arkadaşlarımız tarafından kayda alınıp, talepler en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacak" dedi.

(MÜG-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title