Haberler

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den Teşekkür Mesajı

Güncelleme:

Çankaya'da Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Alper Taşdelen, Çankayalılara teşekkür etti.

Çankaya'da Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Alper Taşdelen, sonuçların hayırlı olmasını diledi ve Çankayalılara teşekkür etti.

Taşdelen, seçim sonuçlarının alınması sonrasında yaptığı açıklamada, "Çankayalıların bize güveni için teşekkür ediyorum. Onlar bize güvenlerini, inançlarını sandıkta gösterdiler. Biz de önümüzdeki 5 yıl bu güvene layık olacağız" dedi.

Alper Taşdelen şunları söyledi:

"Çok çalışarak, kaliteli hizmet üreterek, projelerimizle Çankayalının hayatını değiştiren, çağdaş ve katılımcı bir belediyeciliği yürürlüğe koyacağız. Avrupa başkentlerine eşdeğer bir yaşam kalitesini Çankaya'ya getireceğiz.

Belediye bir kamu kurumudur. Kamu hizmeti mantığıyla, bize oy versin, vermesin, tüm yurttaşlarımızı, tüm Çankayalıları kucaklayacağız. Kimseyi ayırt etmeden herkese hizmet götüreceğiz. 5 yıl sonunda yaptığı hizmet ve halkla bütünleşmesiyle gurur duyulacak bir belediye yaratacağız." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alper Taşdelen Çankaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title