Haberler

Canik'te Sergi Açılışı

Canik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliğiyle Açılan Ev Mefruşatı ve Nakış Kurslarını Başarıyla Tamamlayan Kursiyere Sertifikaları Dağıtıldı.

Canik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan ev mefruşatı ve nakış kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyere sertifikaları dağıtıldı.

Hacı İsmail Mahallesi'nde düzenlenen sertifika törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Adalet ve Kalkınma Partisi Canik Belde Başkanı Mehmet Ali Elbir, mahalle muhtarı, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Osman Genç, ev mefruşatı, nakış, iğne oyası ve dikiş gibi birçok branşta Canik beldesinin hemen hemen her mahallesinde kursların devam ettiğini belirtti. Genç, "Bugün ev mefruşatı ve nakış oyaları kurslarını başarıyla tamamlayan 31 kursiyerimize belgelerini veriyoruz. Bu kurslarda öğrenilenlerin kesinlikle geri dönüşümü olmalı. Böyle olursa kurslarımız gerçek manada amacına ulaşmış olur ve ayrı bir anlam taşır" dedi. Konuşmanın ardından Başkan Genç, 31 kursiyere sertifikalarını dağıttı. Daha sonra kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı ürünler sergilendi.

(SAM-SA)

08.06.2007 18:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title