Haberler

Çan'da Kale Ailesi Festivali

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kaleseramik Fabrikaları ile diğer Kale Grubu Şirketleri'nde çalışan personele 'Kale Ailesi Festivali' düzenlendi.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kaleseramik Fabrikaları ile diğer Kale Grubu Şirketleri'nde çalışan personele 'Kale Ailesi Festivali' düzenlendi.

Fabrikaların Sosyal Kulüpleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen festivalde, çalışanları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay da yalnız bırakmadı. Çan'ın Altıkulaç Köyü ile Biga'nın Dikmen Köyü arasında kalan Hafızın Düzü'nde düzenlenen festivalde tüm Kale grubu çalışanlarının birbirleriyle daha da kaynaşabilmesi sağlandı. Çan Kaymakamı Yakup Tat'ın da katıldığı 'Kale Ailesi Festivali'nde bir konuşma yapan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Geçen yıl yapılan etkinlikte aranızda bulunamadım. Bu yıl da programımı bu festival için ayarladım ve aranızdayım" dedi.

Oğlu İbrahim Bodur Okyay ile birlikte oyun parkında çalışanlarıyla sohbet eden Zeynep Bodur Okyay, "Çalışanlarımızın hep birlikte aileleriyle eğlenmeleri son derece mutluk verici" şeklinde konuştu.

Festivalde açık büfe yemek, animasyonlar, yarışmalar, çekilişler ve hediyeler ile orkestra eşliğinde eğlenceler gerçekleştirildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Bodur Kaleseramik Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title