Haberler

Büyükşehir Belediyesi Pütürge'de Yoğun Mesaide

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilin en zor coğrafyasına sahip ilçelerinden biri olan Pütürge’de yol çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilin en zor coğrafyasına sahip ilçelerinden biri olan Pütürge'de yol çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Coğrafi yapısı nedeniyle en zor ulaşım ağına sahip Pütürge'de yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi 13 kilometre uzunluğundaki Üçkaya, Yazıca, Başmezra grup yolunda bakım, onarım, kısmi kaplama ve yama çalışmaları yapıyor. Uzun yıllardır yapılmayı bekleyen yolu Büyükşehir Belediyesinin yapmaya başlaması bölge halkını da sevindirdi.

Kış aylarının bölgede çetin geçmesi ve uzun yıllar her hangi bir bakımın yapılmaması sonucu yolun aşırı yıpranması bölge halkının ulaşımını olumsuz etkiliyordu. Saha taraması çalışmaları kapsamında acil yapım programına alınan grup yolu, sürdürülen çalışmalarla standartlara uygun hale getiriliyor.

Yolda ilk olarak gerekli altyapı çalışmalarını yapan Büyükşehir Belediyesi, güzergahta ihtiyaç duyulan noktalara dolgu yaparken, ayrıca keskin virajlarda da genişletme yaptı. Kısmi asfalt kaplama ve yama çalışmaları ise halen devam ediyor.

Grup yolunun yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren bölge halkı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiler.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Yolun çok uzun zamandan beridir yapılmasını beklediklerini ifade eden vatandaşlar, "Kış aylarında ulaşımımız çok zor oluyor. Yazın ise bozulan yolda araçlarımız zorlukla gidebiliyordu. Her tarafı delik deşikti. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu durumu mahalle ziyaretlerimizde gördü. Şimdi de problemimizi çözüyor. Allah razı olsun. Pütürge'nin birçok noktasında Büyükşehir Belediyemiz çalışıyor. Belediyecilik anlamında verilen hizmetler bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Pütürge Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title