Haberler

Bursa: Mobilya İmalathanesinde Korkutan Yangın

- Bursa'da Bir Mobilya İmalathanesinde Çıkan ve Kısa Sürede Büyüyen Yangın, Korkulu Anların Yaşanmasına Neden Oldu. Yangının Çıktığı İşyerinin, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Hemen Karşısında Olması, Muhtemel Bir Faciayı da Önledi.

- Bursa'da bir mobilya imalathanesinde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Yangının çıktığı işyerinin, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın hemen karşısında olması, muhtemel bir faciayı da önledi.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Santral Garaj Mahallesi Dal Sokak'ta Şaban Yavuzlar'a ait mobilya atölyesinde, bacanın aşırı ısınması nedenle yangın çıktı. İmalathanedeki sünger malzemelerinin tutuşması nedeniyle büyüyen yangına, hemen karşı sokakta merkezi bulunan itfaiye ekipleri müdahale etti. Gençosman ve Zafer itfaiye gruplarından 8 araçla köpük destekli müdahale edilen yangın kısa sürede söndürüldü. Maddi hasar meydana gelen olayla ilgili polis de soruşturma başlattı.

(İHS)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title