Haberler

Bursa'da Su Kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (Buski) Tarafından Yapılacak Altyapı Çalışmaları Sebebiyle Osmangazi, Yıldırım, Kestel ve Gürsu İlçelerindeki Bazı Sokak ve Caddelerde Farklı Zamanlarda Su Kesintisi Yapılacağı Bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi, Yıldırım, Kestel ve Gürsu ilçelerindeki bazı sokak ve caddelerde farklı zamanlarda su kesintisi yapılacağı bildirildi.

BUSKİ’den yapılan açıklamada, Yıldırım İlçesi Akçağlayan Mahallesi’nde yapımı devam eden toplu konut inşaat sahasında kalan ana iletim hattında düzenleme çalışması yapılacağı kaydedildi. Çalışmanın yapılacağı 22 Ekim Pazartesi günü 08.00 ile 24.00 saatleri arasında Yıldırım İlçesi’ndeki Mollaarap, Karaağaç, Umurbey, Yenimahalle, Teferrüç, Piremir, Musababa, Zümrütevler, Akçağlayan, Değirmenlikızık, Maltepe, Kaplıkaya mahalleleri ile Işıklar Askeri Lisesi’ne su verilemeyeceği belirtildi. Ayrıca, Akçağlayan’da yapılacak altyapı çalışması sebebiyle belirtilen gün ve saatte, Osmangazi İlçesi’nin Esentepe, Demirkapı, Alacahırka, Pınarbaşı, İvazpaşa ve Mollafenari mahallelerinde de su kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Öte yandan, Gürsu’da sürdürülen içme suyu şebeke rehabilitasyonu çalışması sebebiyle, 22 Ekim Pazartesi, 23 Ekim Salı ve 24 Ekim Çarşamba günleri ilçedeki bazı cadde ve sokaklara su verilemeyeceği bildirildi. Belirtilen günlerde saat 08.00 ile 18.00 arasında yapılacak su kesintisinden Kurtuluş Mahallesi Mithatpaşa Caddesi, Konak Caddesi, Şehit Cengiz Topel Caddesi, Anıt Sokak, Akyıldız Sokak, Hilal Sokak, Kıvanç Sokak, Işık Sokak, Arı Sokak, Aşık Reyhani Sokak, Akıncı Sokak, Furkan Sokak ve civarının etkileneceği açıklandı.

Diğer taraftan, Kestel’de devam eden içme suyu hattı rehabilitasyon çalışması sebebiyle, 23 Ekim Salı, 24 Ekim Çarşamba ve 25 Ekim Perşembe günleri saat 08.00 ile 18.00 arasında Kale Mahallesi Kuzey Sokak, Özbay Sokak, Ara Sokak, Koşuyolu Sokak, Çağla Sokak ve civarında su kesintisi uygulanacağını kaydedildi.

Çalışmaların erken bitmesi durumunda suların belirtilen süreden daha önce verilebileceğini bildiren yetkililer, vatandaşları musluklarını kapalı tutmaları ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

(EY)

19.10.2007 18:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title