Haberler

Burhaniye Hükümet Konağı'nın Temeli Atıldı

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur da katıldı.

Burhaniye Hükümet Konağı'nın temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur'un katılımıyla atıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, törende yaptığı konuşmada, havaalanı terminal binasının kısa sürede bitirileceğini ve buradan yurt dışı uçuşlarının başlayacağını söyledi.

Burhaniye Emniyet Müdürlüğü binasının yapılması için de çalışmalarının olduğunu belirten Uğur, "Projelendirmesi bitti. Kısa bir süre sonra da emniyet binamızın temelini atacağız. İşte Burhaniye Cezaevi bitmek üzeredir. Bir hastane konumuz vardı. Biraz geç oldu ama başardık. Projelendirme çalışmaları sürüyor. İnşallah yakın bir zamanda hepsinin temelini atacağız. Yeni Hükümet Binamız, Burhaniye ve Balıkesir halkına uğurlu olsun" diye konuştu.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan da binanın Selçuklu ve Osmanlı mimari özelliklerini taşıdığını belirtti. Turhan, şunları kaydetti:

"Zemin artı 3 kat olacak hükümet konağının bodrum katında 20 araçlık otopark ile arşivler bulunacak. Adliye, jandarma ve polisin dışında tüm kamu kuruluşları bu binada toplanacak. Tabanda bin 300 metrekare olacak hükümet konağının toplam 6 bin 500 metrekare kullanım alanı olacak. Toplam 4 milyon 320 bin liraya ihale edilen Burhaniye Hükümet Konağı yaklaşık 1 buçuk yılda bitirilecek."

Törene, Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan ve Belediye Başkanı Fikret Akova da katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Edip Uğur Balıkesir Burhaniye Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title