Haberler

Belediyeden Protokole İftar

Safranbolu Belediyesi tarafından protokole, basına ve engellilere iftar verildi.

Safranbolu Belediyesi tarafından protokole, basına ve engellilere iftar verildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy tarafından Havuzlu Bahçe Sosyal Tesislerinde protokole, basına ve engellilere iftar verildi. İftar yemeğine; Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Safranbolu Cumhuriyet Başsavcısı, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Abdullah Çakır, daire müdürleri, gazeteciler ve engelliler katıldı. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Ramazan ayı boyunca 20 mahallede iftar verdiklerini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Sapanca'ya atanan Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan ise, "Veda şeklinde konuşmak istemiyorum. Bu Safranbolu'da herhalde görevde olduğumuz süre zarfında son Ramazan Programımız ama inşallah farklı güzel vesilelerle gerek burada olur gerek Sapanca'da olur Allah izin verirse görev yaptığımız her yerde kapımız açıktır yine birlikte o zamanı paylaşmak nasip olur. Vedalar insanların hayatında sürekli bedenen ve ruhen yaşadığı bir kaçınılmaz süreçtir. İnsan sürekli bir yolculuk halinde, milyar yaşında da olsa zaman sermayesini tüketmekte, annesine anne karnında veda etmekte, bebekliğe veda etmekte, çocukluğa veda etmekte, okula, askerliğe veda etmekte, değişik görevlere veda etmekte ama her ayrılık bir kavuşmaya vesile olmakta, bizde bu taşra görevini icrası sırasından birçok vedalar yaşadık. Hemen hemen hepsinde 'İyi ki yaşamışız' dedik. Hayat artısıyla eksisi ile size değişik fırsatlar sunmakta ben Safranbolu'ya 'iyi ki gelmişim' diyorum. Fakat geldiğimizde bir belgeselle karşılaştık 'Safranbolu'da zaman' diye rahmetli Süha Arın'ın yaptığı şiir tadında zamanın donduğu, durduğu bir mekan ama geldik gördük ki aslında Safranbolu'da zaman çok çabuk geçiyor. Nasipse bu ayın sonuna doğru ilişiği kesmeyi düşünüyoruz, ben hoş görüşünüzden dolayı, özel yaklaşımınızdan dolayı, hayat anlayışınızdan nezih paylaşımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hayat her anıyla bir öğretmen görevi görmekte, bu konuda ben iyi bir öğrencilik yaptıysam ne mutlu bana" dedi.

Konuşmaların ardında Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Kaymakam Gökhan Azcan'a çeşitli hediyeler takdim etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title