Haberler

Belediye Başkan Vekili Köroğlu Kağızmanların İftarına Katıldı

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

Manisa Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği tarafından Kazım Karabekir Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Manisa Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği yöneticileri ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde mevlit okutuldu. Dernek yöneticileri, davetlerini geri çevirmeyerek, iftar sofralarına konuk olan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu ve MHP yönetimine teşekkür etti. Belediye Başkan Vekili Köroğlu da, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamını getirdiğini belirterek, düzenlenen yemek ve gösterilen sıcak ilgi nedeniyle dernek yöneticilerine ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. İftar yemeğinin ardından dualar okundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kağızman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title