Haberler

Başkentte CHP'lilerden Eylem

Eskişehir Yolu Armada Alışveriş Merkezi Karşısındaki "Demir Kafes" Diye Adlandırılan İnşaatın Kaldırılmasını İsteyen CHP'liler, "Ucube" Yazılı Pankartlarla Yürüyüş Yaptı.

Eskişehir yolu Armada Alışveriş Merkezi karşısındaki "demir kafes" diye adlandırılan inşaat ile yine Eskişehir Yolu Milli Kütüphane karşısındaki "Gökkuşağı rekreasyon" alanının kaldırılmasını isteyen CHP'liler, "ucube" yazılı pankartlarla yürüyüş yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül ve çok sayıda partili, "demir kafes" önünde toplandı.

Burada bir açıklama yapan Ankara İl Başkanı Şengül, bu yapıların bir an önce kaldırılması gerektiğini savunarak, bir yıl sonra "bu ucubeler" kaldırılmazsa daha büyük katılımlı bir eylem yapacaklarını söyledi.

Daha sonra, "Demir kafes ucubesine hayır", "Kars'taki heykel ucubeyse bu ne" pankartı ile "Demir kafes ucubesine hayır", "Gökkuşağı ucubesine hayır" yazılı dövizler taşıyan grup, benzer içerikli ve hükümet aleyhinde sloganlarla Milli Kütüphane önündeki Gökkuşağı Rekreasyon alanına yürüdü.

Genel Başkan Yardımcısı Çetin de buradaki konuşmasında, Ankara'nın giderek yaşanmaz olmaya başladığını, AK Parti'nin halkın yaşama alanını kararttığını öne sürdü.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title