Haberler

Başkan Ergün MHP Şehzadeler Ekibi'ni Ağırladı

Güncelleme:

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Akkal, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Akkal, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Akkal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ'ı makamında ağırladı. Ziyarette Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, partililer Hasan Öksüz ve Yılmaz Şevket Kocatuğ da yer aldı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 2009 Yerel Seçimleri'nde göstermiş olduğu başarının, 2014 Yerel Seçimleri'nde yaşanması adına Şehzadeler Belediyesi'ne aday adayı olduğunu belirten Tamer Akkal, "Manisa kamuoyunun bildiği üzere benim MHP İl Yöneticisi olduğum 2009 yılında değerli başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte bir yola çıktık. Bu süreç içerisinde güzel bir uyum içerisinde olduk ve belediyeyi kazandık. Belediyeyi kazanmamızın sonrasında, Allah bize önce MHP Merkez İlçe Başkanlığı, ardından MHP İl Başkanlığı görevlerini nasip etti. Tabii Rabbim herkese de böyle arka arkaya görevler nasip etmez. Öncelikle buna şükrediyoruz. Biliyorsunuz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 15 Ağustos'ta bir genelge çıkararak, aday adayı olmayı düşünenlerin partideki görevlerinden istifa etmesi gerektiğini bildirdi. Biz de 1 Eylül tarihinde istifamızı verdik. Allah'ın izniyle Manisa'da merkez Şehzadeler Belediyesi için bir yola çıktık. Bu yola çıkmamızın akabinde bugün itibariyle ziyaretlerimize başladık. Ziyaretimize bunu il, ilçe, Manisa Belediyesi, Ülkü Ocakları gibi teşkilatımızın bir parçası olarak gördüğümüz noktalardan başlamaya karar verdik" dedi.

"İNŞALLAH BU GÜZEL BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK"

MHP İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı görevleri süresinde Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Tamer Akkal, "Değerli Başkanımız Cengiz Ergün, hem merkez ilçe, hem il başkanlığı görevlerim süresi içerisinde bizlere son derece uyumlu bir çalışma fırsatı tanıdı. Birlikte çok güzel işler yaptık. İnşallah Yüce Rabbim nasip ederse, teşkilatlarımızda uygun görürse, ilerleyen dönemlerde Başkanımız Cengiz Ergün'ü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda göreceğiz. Buradaki teşkilatımızda uygun görürse biz de ilçe belediyelerinde aynı uyumlu çalışmayı, teşkilatlarımızın desteğiyle hep beraber sürdürme çabasında olacağız" diye konuştu.

"BİZ ZORLARI BAŞARAN BİR EKİBİZ"

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tamer Akkal'ın Şehzadeler Belediyesi Başkanlığı aday adaylığının hayırlara vesile olmasını temenni etti. 2009 Yerel Seçimler sürecinde uyum ve birliktelikle Manisa Belediyesi'ni kazandıklarını hatırlatan Başkan Ergün, zorları başaran ekibin aynı güç ve inançla içine girilen seçim sürecindeki zorlukları da başaracağına dair inancın tam olduğunu söyledi. Başkan Ergün şöyle konuştu, "Bizler yaklaşık 4 buçuk sene önce yaklaşık 94 günlük bir seçim maratonu yaşadık. Bu maratonu yaşadıktan sonra da Manisa Belediyesi'nde göreve gelerek, halkımıza hizmet etmenin gayretinde olduk. Tüm bu süreçlerin en yakın şahitleri hem değerli Tamer Akkal, hem de parti içerisindeki diğer arkadaşlarımız oldular. Rabbim o günün şartlarında bizlere bu makamları nasip etti. Biz zorları başaran bir ekip olduk. İnanç, azim ve birliktelikle bugünlere geldik." dedi.

MHP ANKARA YOLUNDA

Konuşmasında bundan sonraki sürecin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sayın Devlet Bahçeli'nin davetiyle Pazar günü hayırlısıyla Ankara'da olacağız. Bir aksilik olmadığı takdirde belirlenen ilçe adaylarımız, belediye başkan adaylarımız ve büyükşehir belediye başkanlığı adayları Ankara'da açıklanacak. Açıklamaların şahsım adına, hem sizler, hem bizler, hem de teşkilatlarımız adına hayırlar getirmesini diliyorum. Allah utandırmasın. Elbette her şey alın yazısı, yazgı meselesidir. Rabbim ne yazıyorsa o oluyor. O açıdan işimiz zor. Ama biz zorları başaran bir ekibiz. İnşallah bu sefer kendilerini çok şanslı gören partiler olsa da bu zoru inşallah bunu da başaracağız. Ben her zamanki gibi bunu ifade ediyorum; tek dileğimiz Allah güç ve kuvvet verdiği her noktada çok çalışmaktır" dedi.

"VATANDAŞ KİMİ SEÇERSE BAŞIMIZIN ÜZERİNDEDİR"

Son olarak konuşmasında teşkilatlar içerisinde herhangi bir küslük ve dargınlığın olmadığını vurgulayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Tabii ki bu noktada MHP Genel Merkez'in, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin, teşkilatların ve Manisa'daki vatandaşlarımızın kararları çok önemlidir. Manisa'da geçtiğimiz haftadan bu yana aday adaylığını açıklayan arkadaşlarımız da var. Bilinmesini isterim ki bizim kimseyle küslük veya kırgınlığımız olamaz. Vatandaş kimi istiyorsa, kim nerede en iyi oyu alacaksa ve seçilecek noktadaysa; biz alırız başımızın üstüne koyarız. Kimseyle de bir sorunumuz olamaz. Bunun da bir kere daha üzerine basmak istiyorum. İnşallah içinde bulunduğumuz süreçte herkes için en iyisi, en hayırlısı olur. Seçim sürecinin partimiz için, milletimiz için ve Türkiye için hayırlara vesile olsun diyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title