Haberler

Başkan Çetin, Öksüz ve Yetimlere İftar Verdi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, öksüz ve yetim çocuklara, Pursaklar’da yaşayan ailelere iftar verdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, öksüz ve yetim çocuklara, Pursaklar'da yaşayan ailelere iftar verdi. Yemekte davetlilerle yakından ilgilenen Çetin, "Bu ay paylaşma ayı, yardımlaşma ayı, dayanışma ayıdır" dedi.

Çetin, Pursaklar Osmanlı Sofrasında verdiği iftar yemeğinde aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi. İftar programına Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in yanı sıra belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları katılarak yetim ve öksüzleri yalnız bırakmadı. Programda masaları tek tek gezen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye olarak sürekli herkese ulaşıp, bütün hemşehrilerinin tebessüm etmesini sağlamak için büyük gayret gösterdiklerini belirtti. "Bugün burada sadece soframızı değil, maneviyatımızı, sevincimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi paylaşıyoruz" diyen Çetin, Ramazanın paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu söyledi.

Öksüz ve yetimlere karşı sorumlulukları olduğuna dikkat çeken Çetin, konuşmasının devamında şu mesajları verdi:

"Biz, yetim bir peygambere ümmet olma şerefine nail olmuşuz. Peygamber Efendimiz (s.a.v) yetim olarak dünyaya gelmiş, 6 yaşında annesini kaybedip öksüz kalmıştır. Resulullah hem yetim hem de öksüz kalmış, bunun zorluklarını yaşamış, bu sıkıntılara göğüs germiştir. Biz de öksüz ve yetim yavrularımıza karşı hem maddi hem de manevi sorumluluklarımızın farkındayız, elimizden gelen her desteği sağlıyoruz, bundan sonra da buna gayret göstereceğiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi güçlü eylesin. Tüm yetim ve öksüzlerimizin yüzünü güldürsün, ibadetlerimizi kabul etsin." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Çetin Pursaklar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title