Haberler

Başkan Anlayan'dan Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Naci Kızılkaya ve ekibine ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Naci Kızılkaya ve ekibine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Hüseyin Anlayan'a hayırlı olsun ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş, İbrahim Eroğlu ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya ve ekibini tebrik ederek, "Allah hayırlı etsin. Muhtar arkadaşlar bu sefer sizi uygun gördüler. Muhtarlarımızın bizlerden isteklerini biliyoruz. Bölge olarak çok zor bir coğrafi yapıya sahibiz. Fatsa'da bin 500 kilometre yol ağımız var ve herkes yol istiyor dolayısıyla bunların böyle çok kısa sürede olması mümkün değil. Büyükşehir Belediyemizin ilk bir yılı yapılanmayla geçti. Artık bundan sonra güzel hizmetler başladı özellikle Büyükşehir Belediyemizin asfalt programı inanıyorum ki bittiğinde herkese bayağı bir nefes aldıracak. Ondan sonra bu artarak devam eder. O yüzden vatandaşlarımıza diyoruz ki bu zamana kadar inandınız, bundan sonra inanmaya devam edin. Mahcup olmayacaklar. Beşinci yılın sonunda bakıldığında Büyükşehir gerçekten önceki döneme mukayese ile daha fazla yaptığını herkes görecek. Oturuyoruz kalkıyoruz hep köy yollarını konuşuyoruz. Halbuki bizim nüfusumuzun yüzde 70'i şehirde yaşıyor. Köylerin sayısı çok ama nüfusu az. Alanı daha geniş olduğu için şu anda bütün yoğunluk köylere ve beldelere verilmiş durumda. Yani vatandaş şunu isterken biz de şu dengeyi gözetmek zorundayız. Şehirde yaşayan nüfus daha fazla ve şehrinde hizmete ihtiyacı olduğuna kimsenin de göz ardı etmemesi lazım" dedi.

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya ise Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve ekibine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız sorunlarımızı yakından takip ediyor. Başkanımızın muhtar arkadaşlarıma her zaman yardımcı olacağına eminiz, Başkanımıza ve ekibine tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Kızılkaya Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title