Haberler

Başkan Ali Çetinbaş: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kınıyorum

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Başkanlık sistemi kan dökülmeden gelemez" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu kınadığını bildirdi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Başkanlık sistemi kan dökülmeden gelemez" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu kınadığını bildirdi.

Çetinbaş, yaptığı açıklamada, "Milletimiz, iradesine kurşun sıkmak isteyen eli, özgürlüğüne darbe yapmak isteyen dili, asla cevapsız bırakmaz" dedi.

Başkan Çetinbaş, Kılıçdaroğlu'nun anayasa değişikliğine yönelik açıklamalarına ilişkin de şunları kaydetti: "Ana muhalefet partisinin genel başkanı diyor ki 'Eğer bu anayasayı değiştirirseniz, kan dökülmeden değiştiremezsiniz.' Bu ne zihniyet nasıl bir bakış açısı?. Kanla bir anayasa değişikliği olabilir mi?. Böyle tehdit edilebilir mi bir millet?. Anayasa, milli idarenin temsilcisi TBMM üyeleri tarafından değerlendirilir. Yazılır, tartışılır, sivil toplum örgütleri de bu konuda kanaatlerini oluşturur ve TBMM'nin değerli üyeleri kanaatlerini bildirir. Arkasından yüce milletin huzuruna gider. Yüce millet eğer anayasaya 'evet' diyorsa, buna herkes 'evet' demek zorundadır. Sen milletin iradesini yok sayacaksın, görmeyeceksin, onları 'dağdaki çoban' diye niteleyeceksin ama bir CHP'li bu anayasanın değişikliği konusunda 'Türkiye kan gölüne dönmeden değiştirilemez' deme hakkına sahiptir, diyeceksin. Muhalefet parti genel başkanının ağzına yakışmayan bu sözler ana muhalefetin ne kadar vahim bir durumda olduğunun da açık bir göstergesidir. Milleti yok sayan bu ve benzeri zihniyetler, zamanla çökmeye ve yok olmaya mahkumdur." (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title