Haberler

Başarılı Sporcular, Altınla Ödüllendirildi

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt’ta gerçekleşen Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası’nda dereceye giren 6 sporcu, altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt'ta gerçekleşen Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası'nda dereceye giren 6 sporcu, altınla ödüllendirdi.

Bayburt Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile birlikte Kapalı Spor Salonu'nda antrenman yapan sporcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Polat, Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası'nda dereceye giren 6 sporcuyu, tebrik ederek onlara altın hediye etti.

Bayburt'ta gerçekleşen çeyrek final müsabakalarında gruplarında birinci olan sporcular; Fatih Dumlupınar, Barış Bostancı, Sefa Karadeniz ve Hamza Karakulaklı'yı 3'er altınla, gruplarında 3'üncü olan sporcular; Aykut Gülcü ve İsmail Arıtürk'ü 1'er altınla ödüllendiren Belediye Başkanı Polat, sporcuları yetiştiren antrenör Seyfullah Dumlupınar'a da 1 altın hediye etti.

HERKESİN BAYBURT İÇİN YAPABİLECEĞİ MUTLAKA BİR ŞEYLER VARDIR

Müsabakaların gerçekleştiği tarihlerde çalışma ziyareti için il dışında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Polat, "Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Yarışmalarınız esnasında il dışında olduğumuz için aranızda olamadık ama gönlümüz sürekli sizinleydi. Biz bugüne kadar ne yaptıysak yapılması gerekeni yaptık. Gönül istiyor ki kurumlarımızın gücü daha fazla olsun ve size daha fazla katkısı olsun. Çünkü sizlerde Bayburt'un adını bir yerlerde duyuruyorsunuz. "Herkesin Bayburt için yapabileceği mutlaka bir şeyler vardır." diye bir slogan geliştirdik. Sizler de elinizden geldiğince Bayburt için çok şeyler yaptınız. Küçük bir ilden çıkıp da Türkiye şampiyonu olmak, Fener Bahçe'ye sporcu kazandırmak, Dünya Şampiyonluğu'na gitmek, ancak Bayburt'taki fedakar arkadaşlarımızın gayretleriyle gerçekleşir. Spor İl Müdürümüzün, Seyfullah hocamızın, Agah hocamızın, Akagündüz hocamızın özel vefakarlıklarıyla elde etmiş olduğumuz bir sonuç" dedi.

BU BAŞARI SİZİN YORUCU ÇALIŞMALARINIZLA OLUYOR

Bayburt'un takım sporlarında çok fazla başarılı olamamasına rağmen, bilek güreşinde ve boks müsabakalarında bir çok büyük ilin imrendiği başarılı sonuçları elde ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Polat, "Bu başarı sizin yorucu çalışmalarınızla oluyor. Bu salon ben kendimi bildim bileli boks salonu, o zaman bizde geliyorduk ama biz önce Şair Zihni'nin orada başladık. Hocamızda Hükmü Pekmezci idi. Fedakarlıklarla sizleri çalıştıran, sizlere destek olan hocalarımıza gerçekten çok teşekkür ettiğimiz güzel bir sonuç. Bunu devam ettirmenizi ben temenni ve tavsiye ediyorum. Belediye ile irtibatımız devam ettiği müddetçe, gerçi 3 ay sonra ben Belediye Başkanı değilim ama; gelen arkadaşlarla bizim irtibatımız devam edecek Başlattığımız sürecin devam etmesi konusunda temkin ve tavsiyelerimiz her zaman onlara devam edecektir. Bundan endişeniz olmasın." Dedi.

İNŞALLAH HEP ŞAMPİYON OLURSUNUZ

"Gerçekten hepinizi tebrik ediyorum, aranızda olmaktan da mutluyum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah bileğinize kuvvet, kafanıza da dayanma gücü versin. İnşallah hep şampiyon olursunuz."

İNŞALLAH SİZİN AÇTIĞINIZ BU YOLDA BUNDAN SONRAKİ MÜLKİ AMİRLERİMİZDE DEVAM EDERLER

Bayburt Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ise spora vermiş olduğu değer ve sporculara yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Polat'a teşekkür ederek, "Şampiyonada bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. İl dışından gelen misafirlerimizi ağırladınız, yemek ikram ettiniz, şampiyon sonrası bir ödül vadettiniz. Bu gibi destekleriniz daha öncede vardı. Artarak da devam ediyor. Ödüllendirmelerinize hocalarımızı da kattınız. Bu konuda Bayburt Belediye Başkan'ı olarak size sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah sizin açtığınız bu yolda bundan sonraki mülki amirlerimizde devam ederler. Sayın Valimiz 'de sporu çok seviyor ve katkı sunma hususunda çok hassaslar. Bayburt sporunun gelişmesi ve ilerlemesi bu gençlerimizin birazda motive ve onure edilmesine bağlıdır. Belediye Başkanı olarak bunu sağladığınız için size çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başarılı sporcuları altınla ödüllendirdikten sonra bir süre antrenmanlarını seyreden Belediye Başkanı Polat, başka bir salona geçerek burada tekvando sporu yapan sporcuları izledi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Ali Polat Türkiye Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title