Haberler

Bahçelievler Gazi Okulunda Z-Kütüphanesi Açıldı

Sakarya’nın Serdivan İlçesinde bulunan Bahçelievler Gazi İlkokulu ve Ortaokulu’nda Z-Kütüphane açılışı yapıldı.

Sakarya'nın Serdivan İlçesinde bulunan Bahçelievler Gazi İlkokulu ve Ortaokulu'nda Z-Kütüphane açılışı yapıldı. Açılışa Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Milli Eğitim Müdür Müdür Yardımcısı İrfan Sarık, Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Serdivan ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, çok sayıda okul müdürü, Sınıf Okul Aile Birliği temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

Bahçelievler Gazi İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki Z Kütüphane Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Aile Birliğince ortaklaşa yaptırıldı. İçinde yaklaşık 6 bin kitap, 4 adet bilgisayar, modern bir tasarımla planlanan Z-Kütüphane, öğrencilerin ve velilerin kullanımına sunuldu. Açılışta konuşma yapan Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin emeği geçenlere teşekkür ederek, kitap okumanın önemine değindi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Serdivan'a yeni bir hizmet birimi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ardından Okul İdaresi tarafından Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Sarık ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Bayrak'a çiçek takdim edildi. Program ikramlarla sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Şahin Bahçelievler Serdivan Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title