Haberler

Azeri Televizyon Kanalı, Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nde Çekim Yaptı

"Dünya Mirasının 40.Yılında 40 Ülkeyle UNESCO Sivas Buluşması" programı kapsamında Sivas'a gelen Azeri gazeteciler, Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nde çekim yaptı.

"Dünya Mirasının 40. Yılında 40 Ülkeyle UNESCO Sivas Buluşması" programı kapsamında Sivas'a gelen Azeri gazeteciler, Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nde çekim yaptı.

Başbakanlık Tanıtma Fonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Sivas Valiliği ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce organize edilen "Dünya Mirasının 40. Yılında 40 Ülkeyle UNESCO Sivas Buluşması" çerçevesinde kentte bulunan Azeri Xezer TV muhabiri Şehriyar İmambeyli ve kameraman Ruslan İmanov, Sivas Valiliği İl Özel İdaresi'ne ait Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nde tanıtıcı çekim gerçekleştirdi.

İşletmeci Hüseyin Yıldız'dan merkez hakkında bilgiler alan Azeri gazeteciler, kangal köpeklerini görüntüledi.

Kangal köpeklerini çok beğendiğini söyleyen Şehriyar İmambeyli, Sivas'ın çok güzel değerlere sahip olduğunu, bu değerleri ülkelerinde tanıtmak için haberler yaptıklarını belirtti.

Muhabir: Önder Felek

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title