Haberler

Ayın Şoförü Ödülünü Vali'den Aldı

Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kopperatifi tarafından geleneksel hale getirilen Ayın Şoförü ödülüne bu ay Şerif Temel aldı.

Aydın'da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kopperatifi tarafından geleneksel hale getirilen Ayın Şoförü ödülüne bu ay Şerif Temel aldı. Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi şoförleri arasında gösterdiği performansla 'ayın şoförü' seçilen Şerif Temel ödülünü Vali Erol Ayyıldız'ın elinden aldı.

Aydın'da 17 yıldır şehir içi ulaşımının sağlanması için faaliyetlerini sürdüren S.S. 133 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 2015 yılı Eylül ayında başlatmış olduğu ayın şoförü değerlendirmesi kapsamında bu ayın şoförü seçilen Şerif Temel altınla ödüllendirildi.

Kooperatifin Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Son Durak Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürücü, Trafik Denetleme Şube Müdürü Osman Adana ve Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve şoförler katıldı.

Ocak ayının şoförü seçilen Şerif Temel'e ödülünü Aydın Valisi Erol Ayyıldız verdi. Vali Ayyıldız, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin uyguladığı teşvik edici ödüllendirme kampanyasını her kurumun yapması gerektiğini belirtti.

Ödül töreninde ayakta yolcu taşıma ruhsatına sahip olup 'Ücretsiz Seyahat' kapsamında yolcu taşıyan toplu taşıma araçları için devlet tarafından araç başına aylık 750 TL olarak sağlanan gelir desteği konusu da görüşüldü. Şoför esnafı bu desteğin memnuniyet verdiğini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title