Haberler

Aydın'da Diş Hekimliği öğrencileri huzurevi sakinlerine eğitim verdi

Güncelleme:

Aydın'da eğitim gören Diş Hekimliği Fakültesi 5. sınıf öğrencileri ve öğretim üyeleri, Aydın Söke Hilmi Fırat Huzurevi'ni ziyaret ederek ağız ve diş sağlığıyla ilgili eğitim verdi. Ziyaret kapsamında huzurevi sakinlerine diş bakımı, ağız sağlığı ipuçları ve alışkanlıkları hakkında bilgi aktarıldı.

Aydın'da eğitim gören Diş Hekimliği Fakültesi 5. sınıf öğrencileri ve öğretim üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aydın Söke Hilmi Fırat Huzurevi'ni ziyaret ederek eğitim verdi.

Toplum Ağız ve Diş Sağlığı dersi kapsamında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, huzurevi sakinlerine ağız ve diş sağlığıyla ilgili bilgiler içeren bir eğitim programı düzenledi. Eğitimde, diş bakımının yanı sıra toplumun genel ağız sağlığına dair ipuçları ve alışkanlıklar hakkında bilgi verildi. Akademik bilgiyi pratiğe dökme açısından ve aynı zamanda topluma katkı sağlama, toplum sağlığını artırma hedefiyle gerçekleştirilen etkinlik sayesinde Diş Hekimliği öğrencilerine toplumla etkileşim ve bilgi paylaşımı konularında değerli deneyimler kazandırılmak amaçlandı. Huzurevi sakinleri de, öğrencilerin samimi yaklaşımından ve bilgilendirici eğitimden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title