Haberler

Ardeşen Gençlik, Yenimahalle Belediyesi'ni Konuk Ediyor

Kulüp basın sözcüsü Zenginal: "Rakibimizin sert oyunundan kendimizi koruyarak, taraftar desteğiyle Yenimahalle Belediyesi maçını kazanacağız"

Bayanlar Hentbol Süper Ligi plaf-off yarı finali dördüncü maçında, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, yarın sahasında Yenimahalle Belediyesi ile karşılaşacak.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Yenimahalle Belediyesi ile yapacakları beş maçlık seriye iyi başladıklarını ancak deplasmanda yaptıkları karşılaşmalarda rakibin sert oyunu nedeniyle 4 oyuncularının sakatlandığını ve son iki maçı kaybettiklerini söyledi.

Seride 2-1 geriye düştüklerini ifade eden Zenginal, "Yarın sahamızda, seyircimiz önünde oynayacağımız maçı kazanarak seriyi 2-2 yapmak istiyoruz. Bu güç ve tecrübe büyük Ardeşen ailesinde fazlasıyla mevcut. Biz oyunumuzu oynayacağız. Rakibimizin sert oyunundan kendimizi koruyarak, taraftar desteğiyle bu maçı kazanacağız. Büyük Ardeşen ailesini bu maçta her zamankinden çok desteğe davet ediyoruz" dedi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Yenimahalle Ardeşen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title