Haberler

Amasya: Türkiye'nin 4. Bilişim Meslek Lisesi Amasya'da Yapılıyor

Amasya'da, 24 Nisan 2006 tarihinde temeli atılan Bilişim Meslek Lisesi Ve Öğrenci Yurdu'nun 16 Aralık'ta tamamlanacağı bildirildi.

Amasya'da, 24 Nisan 2006 tarihinde temeli atılan Bilişim Meslek Lisesi Ve Öğrenci Yurdu'nun 16 Aralık'ta tamamlanacağı bildirildi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın geçen sene Amasya'ya yaptığı ziyaret esnasında Belediye Başkanı İsmet Özarslan'a sözünü verdiği ve Türk Telekom AŞ.'nin kuruluşunun 11. yıldönümü etkinlikleri içerisinde 24 Nisan 2006 tarihinde Çocuk Esirgeme Kurumu'nun eski binasının yerine temeli atılan Bilişim Meslek Lisesi, 16 Aralık 2006 tarihinde tamamlanacak. Türk Telekom A.Ş.'nin Amasya Müdürü Ahmet Yanbay ile birlikte Bilişim Meslek Lisesi'nin inşaatını gezen Belediye Başkanı İsmet Özarslan, temelinin atılmasından bu yana hızla yapımı devam eden inşaatın bu sene içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.

300 öğrenci kapasiteli yurt binasıyla birlikte 10 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılan 16 derslikli Bilişim Meslek Lisesi'nin proje bedelinin 4 milyon YTL olduğunu belirten Ahmet Yanbay, bu okuldan Türkiye genelinde Ankara İstanbul ve Konya'da olmak üzere 3 tane bulunduğunu, Amasya'da yapılan okulla birlikte bu sayının 4'e yükseldiğini belirterek, inşaatın 16 Aralık 2006 tarihinde bitirileceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title