Haberler

Akdağmadeni'nde Öğrenciler Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından uçurtma şenliği düzenledi.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından uçurtma şenliği düzenledi.

Akdağmadeni ilçesinde düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Tarık Kıran, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Şenlik organizasyonunu yapan 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2. Sınıf Öğretmeni Hasan Ercan, Akdağmadeni'nde sosyal faaliyet olarak Uçurtma Şenliği düzenlediklerini belirterek, "Bu şenlik ilçemizde

bir ilk oldu. Öğretmen ve öğrenciler tarafından olumlu karşılanan bu şenliğin her yıl yapılmasını ve geleneksel hale dönüştürmek istiyoruz" dedi.

Onlarca uçurtma gökyüzünü kaplarken, en yükseğe uçurtma uçurma yarışmasında Elif Mısra Alıcı adlı öğrenci birinci oldu. Uçurtmalarını havalandırmak için anne ve babalarından yardım isteyen çocuklar, gönüllerince eğlendi. Çocuklarıyla birlikte güzel bir gün yaşamak isteyen anne ve babalar ise, çocuklarına yardımcı olabilmek için ter döktü.

Şenliğe katılan veliler ve çocuklar böylesine güzel bir gün yaşattığı için Okul Müdürü Tarık Kıran ve öğretmen Hasan Ercan'a teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdağmadeni Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title