Haberler

Akdağ Ilıca'da Gençlik Merkezi Açtı

Erzurum'un Aziziye İlçesi'nde SODES programı kapsamında yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Erzurum'un Aziziye İlçesi'nde SODES programı kapsamında yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine katılan Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, hükümet olarak gençlerin daha sağlıklı yetiştirilmesi adına bu tür merkezlerin açılmasına önem verdiklerini söyledi.

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı çerçevesinde Erzurum Valiliği ve Dosteli Derneği tarafından gerçekleştirilen "Çocuklar Bize, Gelecek Çocuklara Emanet" projesi kapsamında Ilıca'da yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Törende Proje Koordinatörü Zeki Koçak tarafından davetlilere proje ve merkezde yapılacak çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Törene Prof. Dr. Recep Akdağ'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz dernek yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından Prof. Dr. Akdağ, gençlik merkezindeki çocuklarla bir süre masa tenisi oynadı.

Prof. Dr. Akdağ'ın bugünde Erzurum'un ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulunacağı öğrenildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Valiliği Aziziye Ilıca Akdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title