Haberler

AK Parti Orduzu Mahallesi'nde Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Battalgazi İlçesine bağlı Orduzu Mahallesi’nde AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle toplantısında Milletvekili Şahin, İl Başkanı Kahtalı ve eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci vatandaşlarla bir araya geldi.

Battalgazi İlçesine bağlı Orduzu Mahallesi'nde AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle toplantısında Milletvekili Şahin, İl Başkanı Kahtalı ve eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci vatandaşlarla bir araya geldi.

Orduzu Mahallesindeki toplantıda konuşan eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Bülent Tüfenkci, teşkilat olarak her zaman vatandaşlarla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, son 2 yıldır Türkiye'nin seçim süreçlerinde olduğunu söyledi. Geride kalan yerel seçimlerde Malatya'nın AK Parti'ye sahip çıktığını hatırlatan Tüfenkci, önümüzdeki 7 Haziran Genel Seçimlerinin de oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Haziran seçimlerinin Türkiye'nin hangi noktaya bakacağı konusunda netice alınacak bir seçim olduğunu belirten Tüfenkci, bu seçimin sadece bir iktidar veya hükümetin değişme seçimi olmayacağını söyledi.

Daha sonra söz alan Milletvekili Mustafa Şahin de, AK Parti'nin 13 yıldır iktidarda olduğunu belirterek, geçmişte yaşanan sorunların bir daha yaşanmaması adına mecliste yasal olarak çalışma yaptıklarını söyledi. AK Parti'nin iktidara geldiği dönemde ekonominin dışa bağımlı bir halde olduğunu ve borç yükü altında kalmış bir hükümeti devraldıklarını söyleyen Şahin, "Borç batağına batmış bankaları fona devredip batık bankaların görev zararlarını yine devletin üzerine bir kambur olarak yüklediler. Biz iktidara geldiğimiz günden bu yana batık banka duydunuz mu? Şu anda bankaların hepsi artı duruma geçmişlerdir. İMF'ye borçlar sıfırlandı. Şu andaki yönetim şeklimiz dışarıdan borç alan değil dışarıya borç verecek duruma geldi" şeklinde konuştu.

Mahalle toplantısına, Milletvekili Şahin'in yanı sıra, Milletvekili Aday Adayı Bülent Tüfenkci, İl Başkanı Hakan Kahtalı, İlçe Başkanı Osman Güder ve parti yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Hakan Kahtalı Ak Parti Orduzu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title