Haberler

AK Parti Ordu Adayları

AK Parti Genel Merkezi, Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

AK Parti Genel Merkezi, Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Enver Yılmaz ismini açıklayan AK Parti, 19 ilçe adayını da açıkladı. AK Parti'nin Ordu'da 30 Mart yerel seçimlerine şu isimlerle gireceğini açıklandı. Altınordu : Engin Tekintaş, Akkuş: İsa Demirci, Aybastı: İzzet Gündoğar, Çamaş: Alahittin Gider, Çatalpınar: Ahmet Türe, Çaybaşı: İsmet Yanık, Fatsa: Hüseyin Anlayan, Gölköy: Ali Kemal Mert, Gürgentepe: Yener Yalçınkaya, Gülyalı: Talip Şen, İkizce: Bahri Söğüt, Kabataş: Yakup Yılmaz, Kabadüz: Yener Kaya, Korgan: Tuncay Kiraz, Kumru: Günan Murat Hatipoğlu, Mesudiye: İsa Gül, Perşembe: Kemal Bahtiyar, Ünye: Ahmet Çamyar, Ulubey: İsa Türkcan.

TEKİNTAŞ: "30 MART TARİHİ BİZİM AÇIMIZDAN BİR DÖNÜM NOKTASI VE ÇOK ÖNEMLİDİR"

Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada, aday adaylarına teşekkür etti. Tekintaş, yaptığı açıklamada, "Aday adaylığı süreci sona erdi. Bu süreç içerisinde tüm aday adayı arkadaşlarımız nezaket kuralları çerçevesinde kendilerine özgü çalışmalar yaptılar. Ama sonuçta bir aday olacaktı ve partimizin ilgili kurulları uzun değerlendirme döneminin sonunda bizim adımızı açıkladı. Biz aday adayı tüm kardeşlerimizi aday adaylığı döneminde olduğu gibi adaylık döneminde de kucaklayacağız. Onların fikirleri Altınordu ilçemizin geleceğine şekil verecek düşünceler ve projeleri bizim için çok değerli. Arkadaşlarımızın düşüncelerinden de istifade edeceğiz. Artık önümüze bakacağız. Hedefimiz Altınordu ilçemizin aday adayları 11 altın aday adayımızla birlikte 30 Mart günü AK Parti'nin hizmetlerini güzel şehrimizle buluşturmak. Bu dava arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle Ordu'nun kazanması için çabalayacağız. 10 yıldır belediyecilik hizmetlerinden gerektiği gibi yararlanamayan Altınordu ilçemizde hemşerilerimiz inşallah AK Parti'nin hizmetleriyle tanışacak. 30 Mart tarihi sadece bir seçim tarihi olmaktan ibaret olmayacak Altınordu'nun AK belediyecilikle tanışacağı tarihi bir gün olacak. Bu nedenle 30 Mart tarihi bizim açımızdan bir dönüm noktası ve çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Altınordu İlçe Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, kapılarının herkese açık olacağını belirtirken, "Bizlere şu ana kadar destek veren ve bundan sonra da destek vermek isteyen herkese candan teşekkür ediyorum. Altınordu'yu birlikte yöneteceğimiz günlere az kaldı. Altın ordu ilçemizi birlikte yönetmek adına kapımız her fikirden insanımıza sonuna kadar açık olacaktır" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Tekintaş Altınordu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title