Haberler

Adilcevaz'da 23 Nisan Coşkusu

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Anaokulu öğrencileri tarafından Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek'e çiçek sunumunun ardından, öğrencilerden oluşan folklor ekibi halkoyunları gösterisi sundu. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından, okullar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmalar renkli görüntülere sahne olurken, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından da ilgiyle izlendi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin yanı sıra resim ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Törene Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Garnizon Komutanı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Savcısı Gaye Ürer, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Uçak, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, kamu kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Adilcevaz 23 Nisan Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title