Haberler

654'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Doğru

Muratpaşa Belediyespor Başpehlivanı Orhan Okulu, Edirne'de 654'üncüsü 20-26 Temmuz'da düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanmayı hedeflediğini belirtti.

Muratpaşa Belediyespor Başpehlivanı Orhan Okulu, Edirne'de 654'üncüsü 20-26 Temmuz'da düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanmayı hedeflediğini belirtti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Korkuteli'nde hazırlanan Okulu ile takım arkadaşlarını ziyaret etti.

Pehlivanlarla sohbet edip başarı dileyen Uysal, güreş koordinatörü Erhan Üstündağ ve antrenör Kemal Yılmaz'dan kamp çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başpehlivanlık final müsabakası 26 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık mücadelesi verecek olan Okulu, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini kaydetti.

Okulu, takım arkadaşlarının da değişik boylarda altın madalya mücadelesi vereceğine işaret ederek, "Kırkpınar'da başpehlivanlığı kazanmak için mücadele edeceğim" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Kırkpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title