Haberler

Kayseri spor haberleri | Kayseri'de 28. Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı yapıldı

Güncelleme:

Kayseri haber... Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 28'incisi gerçekleştirilen Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı yapıldı.

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 28'incisi gerçekleştirilen Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı yapıldı.

Hacılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, HADAK tarafından organize edilen ve bu yıl 28'incisi düzenlenen kamp ve tırmanış, Türkiye'nin farklı illerinden katılan dağcı ve doğa tutkunları ile 2 bin 700 metre rakımlı Sütdonduran Yaylası'nda yapıldı.

Programda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, üniversite yıllarında Erciyes kapıdan zirve tırmanışı yaptığını belirterek, özellikle kış dağcılığına ilgisi olduğunu ifade etti.

Kamp etkinliklerinin oldukça güzel geçtiğini kaydeden Karayel, iklim şartları uygun oldukça dağcıları Erciyes'e kamp yapmaya davet etti.

Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Bilal Özdoğan ise kampın Erciyes'in ve Hacılar'ın tanıtımında büyük etken olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kayseri Erciyes Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title