Haberler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: "Bu anlamlı gün, emeğin bayramıdır.

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, "Bu anlamlı gün, emeğin bayramıdır. Asla teröristlerin, bölücülüğün, karanlık ve kirli odakların, kavgadan ve çatışmadan nemalananların günü değildir" ifadelerini kullandı.

Şeker, yaptığı açıklamada, tüm emekçilerin layık oldukları sosyal ve ekonomik mertebelere kavuşması temennisinde bulunarak, "Emeğiyle ve alın teriyle geçimini sağlayan, helal kazancını sosyal ve ekonomik zorluklarla mücadele ederek kazanan işçi kardeşlerimizin bu güzel gününde anlamak ve haklarını teslim etmekteyiz" değerlendirmesinde bulundu.

"Emek kutsaldır. Hak kutsaldır. Karşılıksız ve duyarsız kalınamaz" ifadelerinde bulunan Şeker, şunları kaydetti:

"İşçi kardeşlerimizin insanca yaşayabilmelerini temin ve teşvik etmek, saygınlıklarını ve itibarlarını daha da güçlendirmek, yaşam standartlarını yükseltmek, hakça bir paylaşım içinde yaşamak ve yaşatmak hükümetin başlıca görevleri arasındadır. Bugün, karın tokluğuna çalışan milyonlar, kadrosuz bir şekilde çalıştırılan nice kardeşlerimiz, 'çalışan' statüsünde hak arayışı içinde olan insanlarımız vardır. Bu anlamlı gün vesilesiyle, bilhassa bu konuların daha iyi anlaşılması ve masaya yatırılması gerekmektedir. Bu anlamlı gün, emeğin bayramıdır. Asla teröristlerin, bölücülüğün, karanlık ve kirli odakların, kavgadan ve çatışmadan nemalananların günü değildir." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bahattin Şeker İlyas Şeker 1 Mayıs Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title