Haberler

1-7 Mart Deprem Haftası

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi’nde (AVM) çocuklarla bir araya geldi.

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi'nde (AVM) çocuklarla bir araya geldi.

AFAD görevlileri, AVM içinde kurulan stantta ziyaretçilere depremle ilgili bilgilendirme broşürü dağıttı, deprem konulu fotoğraf ve levhaların da sergilendiği alanda ayrıca, çocuklar için oluşturulan özel alanda 'Deprem Tehlike Avı' konulu çizgi film yayınlandı. Saat 10.00'da başlayan etkinliğin, AVM kapanış saati olan 22.00'a kadar süreceği bildirildi.

Öte yandan 3 Mart günü 7-12 yaş aralığında olan çocuklara yönelik olarak saat 14.00 ile 16.00 arasında Eskişehir Çocuk Evleri Sitesi Toplantı Salonu'nda afet bilinci konulu levhalar, deprem resimleri, 'Deprem Tehlike Avı' konulu çizgi film ve bilgilendirici broşür dağıtımını içeren bir dizi etkinlik gerçekleşeceği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deprem Haftası Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title