Haberler

Yenişehir Belediyesi 2007'nin İlk Meclisini Yaptı

Bursa'nın Yenişehir Belediye Meclisi, 2007 Yılının İlk Meclisini 9 Gündemle Geçtiğimiz Gece Yaptı.

Bursa'nın Yenişehir Belediye Meclisi, 2007 yılının ilk meclisini 9 gündemle geçtiğimiz gece yaptı.

Meclisin ilk gündem maddesi olan denetim kurulu seçiminde geçtiğimiz yılda bu görevde bulunan Serdar Şen, Hakan Ceylan ve E. Hamdi Cingil, yeniden oy birliği ile seçildiler. Mecliste ayrıca Denetim Komisyonu ve İhtisas Komisyonu Üyelerine, Toptancı Hali Hakem Kurulu üyelerine ve zabıta ile itfaiye personeline verilecek huzur hakları bakanlığın belirlediği rakamlarla oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisi ayrıca cezaevinin ihtiyacı olan soba, spor malzemesi ve çatı onarımı için gerekli olan malzemeleri vermeyi de oy birliği ile kabul ederken, şehrin muhtelif caddelerinin çift taraflı olarak otopark olarak kullanılması konusu İmar Komisyonunda görüşülmek üzere bu komisyona sevk edildi. Yenişehir’de yıllardan bu yana küçük bir binada zor şartlarda hizmet veren ve daha geniş bir yere taşınan Tapu Sicil müdürlüğü'nün talebi olan mefruşatların alınması işi de Plan Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

(HS-MŞ)

06.01.2007 14:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title