Haberler

Ters Binme Hareketi Yapan Bisikletçi Yusuf Güler, Nasrettin Hoca'dan İlham Aldığını Söyledi

Güncelleme:

Bisikletine ters binerek trafiğe çıkan Yusuf Güler, Nasrettin Hoca'nın eşeğe ters binme hikayesinden ilham aldığını ve hayatındaki olumsuzluklara rağmen pozitif bakmaya devam ettiğini söyledi.

Akan trafikte ters bindiği bisikletiyle yolculuk yapan Yusuf Güler'in görüntüsü, birçok sosyal medya hesabından paylaşılmıştı. Nasrettin Hoca'dan ilham aldığını söyleyen Güler, "6 yaşımda bisikleti ters sürmeyi öğrendim. İlham kaynağım Nasrettin Hoca oldu" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bisikletine ters binerek trafiğe çıkan Yusuf Güler'in görüntüsü, birçok sosyal medya hesabında paylaşılmıştı. Hayatındaki birçok şeyin ters gittiğini söyleyen Güler, Türk mizah ustası Nasrettin Hoca'dan ilham alarak bisiklete ters bindiğini söyledi. Hayatında birçok şeyin ters gitmesine rağmen dünyaya pozitif bakan Güler, "Madem her işim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin" şeklinde konuştu.

"Eşeğe ters binme hikayesi gözümde canlandı"

Çocukluğunda Türk mizah ustası Nasrettin Hoca'nın eşeğe ters binme hikayesinden esinlenerek bisiklete ters binmeye başladığını söyleyen Güler, "Bisiklet sürmeyi 5 yaşında kuzenimin bisikletiyle öğrendim. 6 yaşımda da Nasrettin Hoca'nın eşeğe ters binme hikayesi gözümün önünde canlandığı için acaba ben de ters sürebilir miyim diye düşündüm. 6 yaşımda da bisikleti ters sürmeyi öğrendim. İlham kaynağım Nasrettin Hoca oldu" şeklinde konuştu.

"Hayatımda da her şey ters gitti"

Bisikletini ters sürerek dikkat çekmek istediğini ifade eden Güler, "Hayata dair yaşamış olduğum olumsuzluklar, hayatımda her şeyin ters gitmesi, hiçbir işimin rast gitmemesi benim bu şekilde farkındalık hareketi başlatmama sebep oldu. Madem benim bisikleti ters sürebilme yeteneğim var, bundan sonra bisikleti ters süreceğim dedim. Madem her işim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sosyal Medya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title