Haberler

Sungurlu Belediyesi, Üçüz Bebeklere Sahip Çıktı

Güncelleme:

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde yaşayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin üçüz bebeklerine Sungurlu Belediyesi sahip çıktı. Belediye, üçüzlerin mama, bez ve biberon ihtiyaçlarını karşıladı.

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde yaşayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin üçüz bebeklerine Sungurlu Belediyesi sahip çıktı.

Turan Mahallesi'nde yaşayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin sezaryen ile 3 erkek bebekleri dünyaya gelmiş, anne Melisa Küçükkahraman ise hayırseverlerden mama, bez ve kıyafet yardımı istemişti.

Annenin yardım çağrısını duyarak aile ile iletişime geçen Sungurlu Belediyesi, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in talimatıyla üçüzlerin 6 aylık mama ihtiyacını karşılarken, biberon ve bez yardımında bulundu.

Anne Melisa Küçükkahraman, duyarlılığından dolayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e ve Başkan yardımcısı Sakine Sarıyüce'ye teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sungurlu Çorum Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title