Haberler

Mecidiyeköy metrosunda korku dolu anlar: Raylara düşen genç son anda kurtarıldı

Güncelleme:

Mecidiyeköy metro istasyonunda bekleyen bir genç, raylara düşünce panik yaşandı. Genç güvenlik görevlileri tarafından metro gelmeden son anda kurtarıldı. Gencin raylara düştüğünü gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi.

- Mecidiyeköy metrosunda korku dolu anlar: Raylara düşen genç son anda kurtarıldı

Metro gelmeden önce raylara düşen genç güvenlik görevlileri tarafından son anda kurtarıldı

Gencin raylara düştüğü gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi

İSTANBUL - Mecidiyeköy metro istasyonunda bekleyen bir genç, raylara düşünce panik yaşandı. Genç güvenlik görevlileri tarafından metro gelmeden son anda kurtarıldı. Gencin raylara düştüğünü gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi.

Şişli Mecidiyeköy metro istasyonunda geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde yaşanan olayda M.T. isimli bir genç metro beklemeye başladı. O esnada genç henüz bilinmeyen bir nedenle raylara düştü. Gencin raylara düştüğünü gören özel güvenlik görevlileri hemen müdahale etti.

Metro gelmeden son anda kurtarıldı

Metro gelmeden son anda raylardan çıkartılan genç kurtarıldı. Yara almadığı öğrenilen genç, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mecidiyeköy Kaza Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title