Haberler

Karabük'te sağanak yağmur etkili oluyor

Güncelleme:

Karabük'te öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası yollarda su birikintileri oluştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oluyor. Sürücüler trafikte ilerlemekte zorluk yaşarken, polis ekipleri de olumsuzluklara karşı kontrollerini sürdürüyor. Meteoroloji tarafından 19 Kasım Pazar günü için Karabük'e turuncu uyarıda bulunuldu.

Karabük'te sağanak yağmur etkili oluyor

KARABÜK - Karabük'te öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası yollarda su birikintileri oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oluyor. Öğle saatlerinde başlayan yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollarda su birikintileri oluştu. Sürücüler trafikte ilerlemekte zorluk yaşarken, polis ekipleri de olumsuzluklara karşı kontrollerini sürdürüyor.

"Pazar gününe turuncu uyarı"

Öte yandan Meteoroloji tarafından 19 Kasım Pazar günü için Karabük'e turuncu uyarıda bulunarak metre kareye 21- 50 kilogram kuvvetli yağmur ve sağanak yağış ile iç ve yüksek kesimlerde ise 20 cm üzeri yoğun kar beklendiğinden yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağmur Karabük Hava Durumu Trafik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title