Haberler

    Kadir Topbaş Projeleri Açıkladı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu düzenlenen programa çocukları ve torunlarıyla birlikte katılarak halkı selamladı.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu düzenlenen programa çocukları ve torunlarıyla birlikte katılarak halkı selamladı. Projelerini açıklayarak Unkapanı Köprüsünü deniz altına alacaklarını söyleyen Başkan Kadir Topbaş, "İncirli'den E-5 altından Bademli'ye oradan da Gayrettepe'ye gidecek bir metro projesi yapıyoruz" dedi.

    Beyoğlu ilçesinde hazırlıkları tamamlanan hizmetlerin ve yapılacak olan yatırımların toplu açılış ve temel atma töreni Kasımpaşa İskele Parkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleşti. Kasımpaşa İskele Parkında düzenlenen programda Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte ilçede görev alan STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın yapılacağı alan gelen Başkan Kadir Topbaş'ı vatandaşlar coşkuyla karşıladı. Başkan Kadir Topbaş'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar sürekli olarak 'Kadir Ağabey' diye tezahüratlar yaptı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Türkiye Gazetesi Kadir Topbaş İstanbul Beyoğlu Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title