Haberler

Efteni Gölü yağışlar sonrası taştı İskele çökerek su altında kaldı

Güncelleme:

Düzce'de kuşların göç yolu üzerindeki önemli bir sulak alan olan Efteni Gölü, etkili olan sağanak yağış sonrasında taştı. İskele ise çökerek sular altında kaldı. Batı Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına alan ve 2 gün aralıklarla devam eden yağış sonrasında Düzce'de birçok bölgeye su bastı. Doğal güzelliği ve bulunduğu konum ile 150'den fazla göçmen kuş türüne ev sahipliği yapan Efteni Gölü'de yaşanan yağışlar sonrası doldu taştı. İskele ise çöktü sular altında kaldı. Bölgede yaşayan Abdullah Yaldız, 'Efteni Gölü sular altında kaldı. Meteorolojinin uyarısı sonrasında bir çok derenin döküldüğü göl taştı. İskelemiz sular altında kaldı. İnşallah Turizm Bakanlığımız burası ile ilgili çalışma yapar' dedi.

Efteni Gölü yağışlar sonrası taştı

İskele çökerek su altında kaldı

DÜZCE – Düzce'de kuşların göç yolu üzerindeki önemli bir sulak alan olan Efteni Gölü, etkili olan sağanak yağış sonrasında taştı. İskele ise çökerek sular altında kaldı.

Batı Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına alan ve 2 gün aralıklarla devam eden yağış sonrasında Düzce'de birçok bölgeye su bastı. Doğal güzelliği ve bulunduğu konum ile 150'den fazla göçmen kuş türüne ev sahipliği yapan Efteni Gölü'de yaşanan yağışlar sonrası doldu taştı. İskele ise çöktü sular altında kaldı.

Bölgede yaşayan Abdullah Yaldız, "Efteni Gölü sular altında kaldı. Meteorolojinin uyarısı sonrasında bir çok derenin döküldüğü göl taştı. İskelemiz sular altında kaldı. İnşallah Turizm Bakanlığımız burası ile ilgili çalışma yapar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Karadeniz Bölgesi Düzce Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title