Haberler

Yanan Otlar, Park Halindeki Aracı da Yaktı

Batman’da bir evin bahçesinde park halindeki araç, alev alarak yanan otlardan sıçrayan kıvılcımlarla tutuşup yandı.

Batman'da bir evin bahçesinde park halindeki araç, alev alarak yanan otlardan sıçrayan kıvılcımlarla tutuşup yandı.

Edinilen bilgiye göre, Batman merkez Yavuz Selim Mahallesi 3527 Sokak üzerinde bulunan ve Nazım Keleşe ait olan evin bahçesinde park halindeki 02 KH 166 plakalı araç, kadınların tandır yakmalarından kısa süre sonra tandır ateşinin otlarla temas etmesiyle başlayan yangında kullanılmaz hale geldi. Otların tutuşması ile başlayan yangının kıvılcımları araca sıçrayınca, park halindeki araç bir anda ateş topuna döndü. Yangını gören vatandaşlar durumu Batman Belediyesi itfaiyesi ile polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis ve itfaiye geldi. Olay yerine gelen polis çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Şans eseri yaralanan olmayan yangında araçta maddi hasar meydana geldi.

"ARAÇ SAHİBİ ÇALIŞMAK İÇİN DENİZLİYE GİTTİ"

Ev sahibi Nazım Keleş yangının çocuklarının haber vermesi ile öğrendiğini söyledi. Keleş, "Ben gelene kadar itfaiye de gelip söndürdü. Yangın tandırdan çıkmış olabilir. Tandırdan bahçede kuruyan otlara ateş sıçramış, ottan dolayı araba yandı. Araba sahibi de burada değil iş için Denizli'ye gitti. Denizli'de çalışıyor. Arabayı buraya park edip işe gitmiş" dedi.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title