Haberler

Yağlı Direkten Bayrak Alma Yarışması

Yağlı direkten bayrak alma yarışması Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen Mavikent Karaöz deniz şenliği ile Denizcilik ve Kabotaj Bayramı renkli görüntülere sahne oldu Karaöz koyunda düzenlenen yağlı direkten bayrak alma yarışmaları renkli görüntülere sahne olduANTALYA - Antalya'nın...

Yağlı direkten bayrak alma yarışması

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen Mavikent Karaöz deniz şenliği ile Denizcilik ve Kabotaj Bayramı renkli görüntülere sahne oldu

Karaöz koyunda düzenlenen yağlı direkten bayrak alma yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu

ANTALYA - Antalya'nın Kumluca İlçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Mavikent Karaöz deniz şenliği ve Kabotaj Bayramı kapsamında Yağlı Direkten Bayrak Alma Yarışması düzenlendi.

Kumluca İlçesine Bağlı Mavikent Mahallesi Karaöz Koyunda gerçekleştirilen etkinliklerde değişik yarışmalar düzenlendi. Etkinliklere Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Köleoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikler saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından Kumluca belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Şenlik tertip Komitesi Başkanı Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç tarafından denize çelenk bırakıldı. Gürcistan'lı Kafkas Halk Oyunları Ekibi tarafından gösteriler yapıldı. Mavikent Ramazan Abacı Anaokulu Öğrencileri tarafından Bale gösterileri yer aldı.

Şenliklerde 50, 100 ve 200 metre serbest yüzme, sırt üstü yüzme ve su altında bekleme yarışmaları yapıldı.

50 metre serbest yüzme yarışmasında, Yiğit Sevgül, 100 metre serbest yüzme yarışmasında Cüneyt Karaöz, 200 metre serbest yüzme yarışmasında Haktan Mithat Yorgancı, sırtüstü yüzme yarışmasında İlyas Acar, Yağlı direk yarışmasında ise Alpay Taşgın birinci oldu. Yarışmaların birincilerine değişik ödüller verilirken Yağlı Direkten Bayrak Alma Yarışmasında birinci olan Alpay Taşgın'a 2 Bin TL ödül verildi. Yarışmacılara madalya ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Alpay Taşgın, "yağlı direkten bayrak alma yarışmasında birinci olduğum için çok mutluyum. Üç yıldan beri bu yarışmayı almayı hedeflemiştim" dedi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise, "Kumluca deniz sahilinde koyları olan bir ilçedir. Bu gün burada Mavikent Karaöz Deniz Şenliğini gerçekleştirmek için bulunmaktayız. Birçok etkinliğin yanı sıra etkinliklerin finalinde yağlı direkten bayrak alma yarışmasını gerçekleştirdik. Yarışmacımız zor şartlar altında da olsa ay yıldızlı bayrağımıza ulaşmayı başarmıştır. Kendisini kutluyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mavikent Kumluca Antalya Karaöz Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title